Güzelliğin Geleneksel Formülü: İlikli Kemik Suyu

Bize atalarımızdan miras kalan lezzet ve şifa kaynağı ilikli kemik suyunun yolculuğu saray sofralarından dünyaca ünlü şeflerin mutfaklarına kadar uzandı. Dünyada ‘broth, stock, brühe, brodo, superfood’ gibi isimlendirmelerle anılan bu çok değerli besin kaynağı, günümüz üretim teknolojisi ile değerine değer kattı ve besleyiciliğini de arttırdı.

Geleneksel tatları modern yöntemlerle üreten Faydalı Mamuller A.Ş., besleyici ve şifalı gıda üretimine yoğunlaşarak, gıdaların beslenme değerlerini artıran bir teknolojiyle çalıştı. Gurvita markası ile raflardaki yerini alan İlikli Kemik Suyu, tamamen doğal, katkı ve koruyucu madde içermeyen zengin sebze ve baharatlarla çeşnilenip eşsiz bir aromaya kavuşturularak jöle kıvamında hazırlandı. Gurvita markası altında, yine geleneksel tatlarımızdan yüksek kolajen oranına sahip paça çorbası, kelle paça çorbası, işkembe çorba çeşitleriyle de tüketiciye şifa olması amacıyla soğuk zincir raflarında yerini aldı.

 

Gurvita İlikli Kemik Suyu içerdiği amino asitler ile cildi ve iç organları destekler. Cilde vermiş olduğu esneklik ile cildin genç kalmasını sağlar. Saç, tırnak ve diş sağlığı üzerinde de oldukça etkilidir. Selülit oluşumunu engeller, var olan selülit bölgelerini iyileştirmede yardımcıdır. Akne, egzama, sedef hastalığı ve diğer cilt hastalıklarına da iyi gelmektedir.

Kas ve kemik yapısını desteklerken, içerdiği doğal maddelerle detoxun temel maddesidir. Gaps, paleo ve ketojenik beslenmenin temel kaynağını oluşturur.

Lezzet ve şifa kaynağı Gurvita metabolizmayı hızlandırarak sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur. Şeker ve karbonhidrat isteğini azaltır. Hastalık sonrası direnci düşen bünyenin sağlıklı bir yolla toparlanmasına yardımcı olur.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın