ŞAHİKA ERCÜMEN X KOTON SUYA SAYGI KOLEKSİYONU

Koton, Yaşama Saygı anlayışı ile suyun her damlasını korumak hedefiyle hayata geçirdiği Şahika Ercümen x Koton Suya Saygı Koleksiyonu 6. sezonunda da sürdürülebilir modayı sezon trendleriyle buluşturmaya devam ediyor. Denizin sonsuz maviliğinin verdiği huzur ve kumsalların sakinliğinden ilham alan Şahika Ercümen X Koton Suya Saygı koleksiyonu 70 parçadan oluşuyor.

 

Doğanın sükuneti ve zarafetini taşıyan koleksiyonda ketenin doğal dokusunun rahatlığını hissettiren elbiseler, gömlekler, şortlar ve sıcak yaz günlerinde maksimum konfor sağlayan ince, hafif dokuma kumaşlar dikkat çekiyor.

Tamamen sürdürülebilir malzeme ve tekniklerle üretilen Şahika Ercümen x Koton Suya Saygı koleksiyonu sezon trendlerini yansıtan iki ayrı temadan oluşuyor:

 

Mavinin Büyüsü 

 

Şahika Ercümen X Koton Suya Saygı koleksiyonundaki “Blue Wind” mavi tonları ve mercan rengi ile doğanın dinginliğini ve renklerini yansıtan tasarımlardan oluşuyor. Tasarımlarda denizin mavisi, gökyüzünün serinliği ve doğanın canlılığıyla bir araya geliyor.

 

Bu koleksiyonda yer alan parçalar, moda tutkunlarının kendilerini dalga seslerinin eşliğinde sakin bir sahil kasabasında hissetmeni sağlıyor. İnce dokuma keten elbiseler ve hafif şortlar, yaz günlerinde serin kalınmasını sağlarken, mavinin ferahlığı ruhu besliyor.

 

Koleksiyonun dikkat çeken diğer parçaları hafif desenli örme kumaşlarla oluşturulmuş takımlar, elbiseler, off white renginde elbiseler, etek-üst takım looklar, rashael kumaşlarla yapılmış alt-üst takımlar ve elbiseler yaz mevsiminde ve tatillerinizde günün her saati rahat bir kullanım sunuyor.

 

‘Blue Wind’ temasında yer alan aksesuarlarda da deniz teması kendini gösteriyor. Deniz kabuklarından ilham alınarak tasarlanmış kolye ve bilezikler, koleksiyona deniz esintisi katıyor.

 

Kumsal Esintisi

Kahve ve bej tonlarının zarif buluşmasının öne çıkarıldığı ‘Beach Breeze’ temasındaki renkler ve sürdürülebilir materyalli kumaşların serin tutan hafif ve yumuşak dokuları denizin huzur veren melodisi eşliğinde yürürken, yumuşak kum taneleri hissiyatını yaşatıyor.

 

‘Beach Breeze’ temasında ki aksesuarlar da doğal elementlerin izlerini taşıyor. Tahta boncuklarla süslenmiş elbiseler, doğal tonlardaki aksesuarlar ve deniz kabuklarından ilham alarak tasarlanmış elbiseler, temanın görünümlerini tamamlıyor.  Güneşin altında parlayan kahve tonları, sahildeki kumun sıcaklığını, bej renkleri ise yumuşak dalgaların melodisini yansıtıyor.

 

Aysha

Muhafazakar Moda ,Tesettürlü Bayan Kombinleri ,Kadın Sağlığı konulu aysha.com.tr sitesinin yöneticisidir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın