Doğanın Renklerinden İlhamla, Romantik Stilin İzinde: Manuka X DeFacto

Global moda markası DeFacto ile güzel giyinmeyi sevenlerin yeni favorisi Manuka, özel bir koleksiyon için güçlerini birleştirdi. Naturel çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda, birbiriyle mükemmel uyum sağlayan tasarımlar yer alıyor.

Stil sahibi koleksiyonlarıyla her mevsim öne çıkan DeFacto, fark yaratan çizgileriyle dikkat çeken Manuka ile özel bir koleksiyon hazırladı. Herkese hitap eden çizgilerin buluştuğu özel koleksiyonda elbise, etek, bluz, pantolon ve ceket gibi her gardıropta bulunması gereken temel parçalar yer alıyor. Birbiriyle kolayca uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanan ürünler, moda severlere sınırsız kombinasyon olanağı sunuyor.

DeFacto CPO Sinem Çolakoğlu 

Manuka ve DeFacto iş birliği nasıl ortaya çıktı?

Modanın evrensel bir dil olarak kişinin kendini özgürce ifade etmesine olanak tanıdığı inancıyla hareket ediyor ve bu inancı yansıtacak adımlar atıyoruz. Global bir moda markası olarak yaptığımız iş birliklerinde bireyselliği ve özgünlüğü ön planda tutan, sınırları aşacağına inandığımız, müşterilerimizi heyecanlandıracak yeni koleksiyon ve tasarımların hayalini kuruyoruz. DeFacto ve Manuka, modanın özgürlük ve kapsayıcılığından ilham alarak heyecan verici bir yolculuğa çıkmaya karar verdi. İki marka bir araya gelerek benzersiz bir harmoni oluşturdu. Manuka x DeFacto koleksiyonunda yer alan her bir parça, modanın kapsayıcılık tarafını sergilemek üzere tasarlandı. Bu iş birliğimizi tüm moda severlerle buluşturarak, koleksiyonumuzu keşfedecek her kişinin kendisini özgür hissetmesini hedefliyoruz.

 

Manuka X DeFacto koleksiyonunda moda severleri hangi çizgiler bekliyor? Nasıl bir koleksiyon olacak?

Doğada karşımıza çıkan eşsiz tonları, romantik bir stil ve mevsimle uyumlu kumaş seçenekleri ile harmanladık.  Manuka x DeFacto koleksiyonu, moda tutkunlarını, doğanın ilhamıyla dolu bir serüvene davet ediyor. Koleksiyonun özel renk paletinden öne çıkan çiçek motiflerine kadar her detayında doğallık ve sadelik vurgulanıyor. Yaz mevsiminde en çok ihtiyaç duyulan serinlik hissini ise kumaş seçimleri ve bol kesimli tasarımlar ile sağladık. Natürel çizgileri, her gardıropta bulunması gereken elbise, etek, bluz, pantolon ve ceket gibi temel parçalar ile buluşturarak sade tasarımlarımız ile sınırsız kombinasyon fırsatı sunduk. Kapsayıcı bir koleksiyona imza attık ve her bir parçanın tüm müşterilerimizin tarzına hitap edeceğine inanıyoruz.

 

İş birliği yapacağınız markalarda nelere dikkat ediyorsunuz? Hangi öncelik ve kriterlerle ilerliyorsunuz?

Her tarzdan ve her yaştan insanın tüm ihtiyaçlarını karşılayabildiği global bir moda markasıyız. Küresel çapta geniş kitlelere ulaşan bir marka olarak iş birliği yapacağımız markalarda öncelikle hitap etmek istediğimiz müşteri kitlesini belirliyoruz. Her bir koleksiyonumuzda hedef kitlemizi dinliyor ve taleplere karşılık verecek, ahenk yakalayabileceğimizi gördüğümüz marka ve tasarımcılarla iş birliği yapıyoruz. Manuka x DeFacto koleksiyonu, iki markanın da müşteri profiline hitap edecek en güzel iş birliği örneklerimizden biri oldu.

 

Manuka / Feride Kubur 

 

Manuka ve DeFacto’nun markanın bir araya gelme hikayesinden bahseder misiniz? Proje nasıl başladı ve nasıl gelişti?

DeFacto ekibi bizimle iletişime geçtiğinde, iki markanın gücünü birleştirerek bir iş birliği yapmayı istediklerini belirtti. Bizim için de oldukça heyecan verici bu projeye böylece adım atmış olduk.

 

Biraz da markanızın gelecek planlarından bahsedelim. Manuka için daha başka neler planlıyorsunuz? Yenilikler olacak mı?

Manuka olarak vizyonumuz, gelecekte çok daha fazla kadına istihdam sağlayarak Türkiye’nin en büyük ve en prestijli perakende mağazalarından biri olmak. Her sezon, yenilikçi tasarımlarımız ve trend odaklı yaklaşımımızla modayı takip eden ve modayı seven herkesin dolabında yer almayı hedefliyoruz. Ayrıca, uluslararası alanda markamızı daha geniş kitlelere tanıtmak için stratejik adımlar atıyoruz. Amacımız, Manuka’nın özgün tarzını dünya çapında moda severlerle buluşturmak.

 

Koleksiyonda bizi neler bekliyor bahseder misiniz?

⁠Koleksiyonumuz, sıcak yaz günlerinin doğallığını ve ferahlığını yansıtan natürel kumaşlardan oluşan trend parçalarla dolu. Tasarımlarımızda, parçaların birbirleriyle mükemmel uyum içinde kombinlenebilmesine özen gösterdik. Koleksiyonumuzun hedef kitlesi geniş bir yelpazeye hitap ediyor; şehirde ofis şıklığını yakalamak isteyenler için keten ceketlerden, tatilde akşam yemeğine giderken zarif bir stil arayanlar için elbiselere kadar pek çok seçenek sunuyoruz. Bu koleksiyonla, her anınıza eşlik edebilecek, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan parçalar yaratmayı amaçladık.

Aysha

Muhafazakar Moda ,Tesettürlü Bayan Kombinleri ,Kadın Sağlığı konulu aysha.com.tr sitesinin yöneticisidir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın