“Amare İle Yeni Bir Yaşam” etkinliğinde ünlüler geçidi

Fiziksel ve zihinsel bütünlük alanında gıda takviyeleri geliştiren, dünyada 48 ülkede faaliyet gösteren, gıda takviyesi sektörünün öncü oyuncularından Amare Global, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da düzenlediği “Amare İle Yeni Bir Yaşam” etkinliğinde; iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimler, ünlü oyuncular ve influencerlarla bir araya geldi. Sanatçı Deha Bilimlier’in sahne aldığı gecede konuklar Tankut Karakurt’un DJ performansıyla eğlendi.

Amare ile Yeni Bir Yaşam Etkinliği iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlere, ünlü oyunculara ve influencerlara ev sahipliği yaptı. Etkinliğe; Burcu Esmersoy, Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, Uğurkan Erez, Aşkım Kapışmak, Yeliz Yeşilmen, Banu Zorlu, Serra Tokdemir, Seda Üren, Ceren Benderlioğlu, Emirhan Hotiç, Atakan Hoşgören, Yağmur Yüksel, Barış Baktaş, Nagihan Karadere, Ayşegül Yıldız, Emel Yıldırım, Arzu Kunt, Sinem Yıldırım, Serap Sarı, Petek Ertüre, Banu Sağnak, Merve Aydın gibi ünlü isimler katıldı. Gecenin ev sahipleri Amare Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy ve Amare Global Yönetim Kurulu Başkanı David Chung konuklara “Amare Yeniden Doğuş” stratejisinden ve kısa zamanda sektörün 1 numaralı zihinsel ve fiziksel bütünlük gıda takviyesi firması olma hedefinden bahsetti. Gecede konukları ağırlayan başarılı gazeteci Mukaddes Kaya, sanatçı ve influencer Beste Korkmaz ve Amare Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Müge Uz herkesin geceden Amare ile iyi bir yaşama adım atarak ayrılmasına özen gösterdi.

Deha Bilimlier müzik ziyafeti sundu

Amare Yönetim Kurulu Başkanı David Chung ve Amare Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy’un da katıldığı gecede konuklar unutulmaz anlar yaşadı. Geceye katılan konuklar, Tankut Karakurt’un DJ performansı ile dolu dolu bir gece geçirdi. Karakurt’un performansının ardından sahneye çıkan Deha Bilimlier ise izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Daha fazlası için;  www.amareturkiye.com ve  www.amare.com/tr-tr sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Aysha

Muhafazakar Moda ,Tesettürlü Bayan Kombinleri ,Kadın Sağlığı konulu aysha.com.tr sitesinin yöneticisidir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın