Qarivo Pizza &Pasta ile Tazelenen İtalyan Lezzetleri Artık Kapınızda

İstanbul’un yeni gözde restoranı Qarivo Pizza &Pasta, İtalyan mutfağının unutulmaz yolculuğunda gerçek bir İtalyan ambiyansıyla, sıcak ve samimi
atmosferiyle misafirlerini  ağırlamaya devam ediyor.

İş Dünyası öğle molalarında ‘Qarivo Business Lunch Menu’ ile güne motive oluyor

Wish More Hotel Şişli’nin çatısı altında lezzet tutkunlarını ağırlayan Qarivo Pizza & Pasta, İtalyan mutfağının sıcaklığı ve sempatikliğiyle konforu da ön planda tutan mekanı keşfetmek isteyen misafirlerini bekliyor. El yapımı pizza ve makarnalar, Executive Şef Muhittin Kabasakal’ın titizlikle seçtiği malzemelerle hazırlanarak ağızda lezzet şölenine dönüşüyor.
Qarivo Pizza &Pasta, menüsünde her damak tadına uygun her biri özenle hazırlanan başlangıçlar, çorbalar, salatalar, pizzalar ve özel soslarla donatılmış keyifli bir yemek
deneyimi sunuyor.

Başlangıçlar arasında yer alan Kızarmış Gnocchi, Mozzarella Caprese ile çorbalarda İtalyan
usulü Minestrone Çorbası öne çıkarken, salata menüsünde Domatesli Semizotu Salatası, Patlıcanlı Ricotta Salatası ve Stracciatella Soslu Göbek Salata gibi seçenekler bulunuyor.

Taş fırında pişen pizzalar, çıtır çıtır hamurun üzerindeki taptaze malzemelerle mükemmel bir uyum yakalıyor. Klasik Margherita ve Diavola gibi favorilerin yanı sıra şefin imzası olan Di Chef de mutlaka denenmesi gerekenler arasında yer alıyor. Özel soslarla tatlandırılmış
makarnalar ise damak zevkinize uygun alternatifler sunuyor.
Qarivo Pizza&Pasta, öğle aralarında iş stresinden uzaklaşmak isteyenlerin de artık vazgeçilmez mekanı oluyor. Business Lunch Menüsü ile çalışma günlerinin en tatlı saati olan öğle arasında sizleri lezzetli bir molaya davet ediyor. 11.30-13.30 saatleri arasında hazırlanan menüsüyle fark yaratarak lezzetten gelen motivasyon ile gününüze devam etmenize yardımcı oluyor.
Ayrıca sevdiklerinizle keyifli bir akşam yemeği için de ideal bir ambiyans sunan restorana da cadde üzerinden giriş yapmak mümkün. Qarivo Pizza&Pasta, birbirinde enfes salata, çorba, makarna ve pizza lezzetlerini evinde tatmak isteyen müdavimlerine ve lezzet severlere de Fuudy uygulaması ile kapıl ulaştırıyor.
Unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz Qarivo Pizza &Pasta hem lezzetleri hem de dekorasyonuyla yeni buluşma noktanız olmak için sizleri bekliyor.

Aysha

Muhafazakar Moda ,Tesettürlü Bayan Kombinleri ,Kadın Sağlığı konulu aysha.com.tr sitesinin yöneticisidir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın