Emirgan Sütiş Türkiye’de 65 yıldır hizmet veriyor. İlk günden bu yana kaliteli vizyonundan ödün vermeyen ve “Müşteri değil misafir ağırlıyoruz” felsefesi ile hareket eden markanın memnuniyet oranı oldukça yüksek. Her daim misafirlerine sağlıklı sunumlarda bulunan Emirgan Sütiş ailesi birçok şubesinden sonra şimdi de Eyüp Sultan’daki yeni mekanı ile hizmet veriyor.
Vizyonu ile misafirlerine üstün hizmet sunan Emirgan Sütiş’in temelleri 1953 yılına dayanıyor. Mevlüt Kocadağ’ın ortaya koyduğu bu proje hem girişimcilik hem de başarı hikayesini anlatıyor. Mevlüt Kocadağ tarafından atıldı. Mevlüt Kocadağ genç yaşta aile şirketinden ayrılıp önce Nişantaşı’nda daha sonra da 1982 yılında Taksim’de mağaza açarak muhallebicilikte öncü olan Sütiş markasını misafirlerinin hizmetine sundu. Sütiş’in Boğaz ile komşuluğu ise 1986 yılında Emirgan’da başladı ve artık o Emirgan Sütiş’ti. Bugün sütlü tatlılarının yanında zengin yemek menüsü ve kendi çiftliğinden gelen doğal ve katkısız ürünlerini öne çıkararak oluşturduğu sağlıklı konseptiyle sektöründe yeni bir çığır açtı. Aynı zamanda Emirgan Sütiş kendi çiftliğinden elde ettiği manda ve inek sütü ile geleneksel Türk usülü sütlü tatlılarını yarım asırdır misafirlerinin damaklarına yakışacak şekilde üretmeye ve misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.
ORİJİNAL REÇETE İLE SÜTLÜ TATLILAR
Yarım asırdan fazla bir süredir orijinal reçetelerine sadık kalarak üretilen sütlü tatlılar damakları çatlatacak türden bir lezzete sahip. Ürün ve hizmet bazında kaliteyi en başarılı şekilde sunan Emirgan Sütiş’in hedefi” müşteri memnuniyeti”. Sütlü tatlılar ile akla ilk gelen marka olma özelliğini taşıyor.
Memnuniyetle misafir ağırlama görüşüne inanan ve Kocadağ Ailesi’nin 3. Kuşağı tarafından yönetilen Emirgan Sütiş, Emirgan, Arnavutköy, Çengelköy, Beylikdüzü, Florya, Koşuyolu, Akaretler gibi İstanbul’un genelinde ve Topkapı Sarayı’nda Türkiye genelinde ise İzmir, Adana, Mersin, Ankara, Bursa, Kocaeli mağazaları ile yurt içinde misafirleri ile buluşmaktadır. Bayrağımızı yurt dışında da gururla dalgalandıran Emirgan Sütiş, Azerbaycan, Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’da uluslararası misafirleri ile buluşmakta.
TARİHİ KONAĞIN RUHUNA DOKUNUŞ
Emirgan Sütiş Eyüp Sultan şubesini öne çıkaran özelliği ise mimarisi. Mekan tarihi bir konakken Emirgan Sütiş Eyüp Sultan şubesi için restore ediliyor. Projeye esaslı dokunuşları elbette ki diğer şubelere de imzasını atan Sami Savatlı yapıyor. Zira konağın içine girdiğiniz an büyülenmemeniz elde değil. Üç kat aynanın üstüne oksitleme ile yapılan hat çalışmaları, porselen tabaklara işlenen mesajlar ve göz alıcı tablolar…Tüm bunların yanında Content İstanbul’un sofistike aydınlatmaları ortama samimi ve özgüvenli bir duruş kazandırıyor. Sürekli yenilenen koleksiyonun özel parçalarını mekana uyarlayan Savatli mekanı 5 ayda tamamlayarak belki de bir ilke imza atmış oldu. Tarihi bir konağı bu kadar kısa sürede restore etmek ve ardından dekore etmek sağlam bir emek ve özveri istiyor. Mekanı merak ediyorsanız iletişim bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.