Abuzer Çolak 1983 Adıyaman doğumlu. Yemeğe olan tutkusu aileden geliyor.Mesleğe 1999 yılında komi olarak başlayan Çolak’ın yemek yapmak en büyük tutkularından.
2005 yılından bu yana restoran işletmeciği yapan Çolak, sezonda oldukça yoğun olduklarını belirtiyor. Basında çok fazla yer alan, bu ilginin müşteri memnuniyeti olduğunu söylüyor. Türk ve Osmanlı Mutfağı’nın ön planda olduğu Albura Kathisma fazlasıyla geri dönüşü olan misafir ağırlıyor.
Fatih ilçesinde Akbıyık Caddesi’nin en özel Antik Bizans İmparatorluğu’nun buluşma noktası olan alan Albura Kathisma’nın hemen bitişiğinde yer alıyor. Restoranın projeleri arasında Türk Mutfağını Avrupa Ülkelerinde temsil etmek.