Yeni Lezzet: Bolonez Soslu Erişte Tarifi

Yeni lezzetler denemeyi sevenlerdenseniz sizler için Bolonez soslu erişte tarifi derledik…

 

MALZEMELER:

·         Uzun erişte

·         Kıyma

·         Havuç

·         Soğan

·         Domates

·         Salça

·         Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:

Öncelikle zeytinyağında soğanları güzelce çevirin ve yumuşayınca havuçları üzerine ekleyin. Havuçla soğan kavrulduktan sonra üzerine kıyma ekleyin ve domatesleri de küp küp doğrayarak tavaya ilave edin. Salça ve tuzu da ekleyin ve son olarak erişteleri farklı bir yerde haşlayarak karışımın içerisine dökün. Afiyet olsun.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın